Shutters

Shutters Nijmegen

Bent u toe aan nieuwe zonwering? Shutters zijn houten lamellen die een luxe uitstraling geven aan uw woning. U kunt met shutters zelf heel goed het lichtinval regelen. Ze zijn erg functioneel en is een lust voor het oog.

Functioneel en decoratief

Shutters zijn zowel functioneel als decoratief. U kunt met de beweegbare lamellen het lichtinval bepalen en privacy creëren. Hierdoor heeft u de perfecte hoeveelheid licht in huis en toch geen inkijk van buitenaf.

Kleurencollectie

U heeft bij ons een ruime keuze aan kleuren waarin de lamellen leverbaar zijn. Er is altijd wel een kleur te vinden in uw smaak en welke goed past bij uw interieur.

Voordelen shutters

Shutters zijn gemakkelijk schoon te maken. Zij hebben dus weinig onderhoud nodig. Een ander groot voordeel is dat de shutters een isolerende werking hebben. In de winter blijft de warmte binnen en in de zomer blijft de woning heerlijk koel. Dit heeft natuurlijk ook veel voordelen voor uw portemonnee.

Installatie

Voor het deskundig instaleren van uw zonweringsproduct kunt u altijd bij ons terecht. Maak een afspraak met één van onze monteurs, of kom langs in onze vestiging in de omgeving Nijmegen om alle zonweringen te bekijken en een keuze te maken.