Header afbeelding

Screens

Screens zijn een handige vorm van zonwering. Het doek filtert het zonlicht terwijl wel gewoon naar buiten kan worden gekeken. Niet alleen zonlicht en warmte worden hiermee getemperd, ook inkijk behoort met screens tot het verleden. Omdat screens verticaal voor het raam hangen en via zijgeleiders aan het raam zijn gekoppeld, is het een redelijk wind vaste oplossing. Ook tegen zon en regen zijn screens goed bestand.

Kan tegen een stootje

Screens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren doek en zowel met elektronische als handmatige bediening leverbaar. Het screen doek is van glasvezel gemaakt en heeft een speciale behandeling ondergaan. Daardoor is het doek bestemd tegen weer en wind, lubbert niet uit en is het onbrandbaar. Ook het frame kan tegen een stootje. Het is roestvrij en weerbestendig. Het frame is standaard in crème en grijswit verkrijgbaar, voor het doek kan gekozen worden uit vele kleuren.

U bent van harte welkom in onze showroom om met eigen ogen screens in werking te zien. Daar kunnen we u ook verschillende kleurstalen tonen en u de werking van de verschillende typen bediening demonstreren. Wilt u de kleur van het doek afstemmen op de kleur van uw gevelstenen? Wij komen ook graag bij u langs om u passend te adviseren over screens voor uw woning of bedrijfspand.