knikarmscherm

Op maat gemaakte knikarmscherm uit Nijmegen

Een knikarmscherm zorgt voor een heerlijk gevoel tijdens een warme zomerdag. Het houdt de temperatuur koel in huis en in de tuin kunt u genieten van schaduw. Een scherm als deze heeft een perfect sluitsysteem. Het doek wordt opgerold en afgesloten in een cassette. Hierdoor is het scherm beschermd tegen de Nederlandse weersomstandigheden (lees: regen, regen en regen). Alle zonneschermen van ons uit Nijmegen worden op maat gemaakt, zodat het perfect aansluit op uw gevel en uw wensen.


Voordelen van een terraszonnescherm

Allereerst heeft een zonnescherm als doel om, zoals de naam al zegt, u te beschermen tegen de zon. Een beetje schaduw is niet verkeerd als de temperaturen hoog oplopen. Er zijn verschillende soorten zonneschermen, waaronder een parasol. Wellicht heeft u deze al in uw tuin staan. Dus waarom een knikarmscherm?


 • U hebt een vrije doorloop. Geen parasolvoet of paal die in uw zicht staat.
 • Relatief goedkope oplossing ten opzichte van een permanent zonnescherm.
 • Montage gaat eenvoudig en wordt gedaan door onze installateurs.
 • Onderhoud is gemakkelijk (en nemen wij graag op ons).
 • Keuze uit verschillende kleuren, zoals effen, klassieke of felle kleuren. Ook de dessins zijn er in meerdere soorten.
 • Geen gesjouw meer met een parasol, want u hebt altijd schaduw!

 • Nog meer voordelen: koele woonkamer

  Naast de voordelen die u buitenshuis hebt, zorgt een knikarmscherm ook voor verkoeling binnenshuis. Uw woonkamer krijgt een lekker koele temperatuur, omdat het scherm de zon en daardoor de warmte tegenhoudt.


  Onze collectie bekijken in Nijmegen

  Wilt u graag alle mogelijkheden komen bekijken? Wij zien u graag verschijnen in onze showroom in Nijmegen voor een informatief gesprek!